Der var en, der var to, der var.... alt det andet

Et sted at bo..

Vel ankomne til Spanien gik jagten i gang. Hurtigt fandt vi ud af, at det samarbejde, vi havde håbet på med vores faste hotel, ikke ville blive til noget. Om det var for mange løfter uden indhold eller tvungne ændringer i ledelsen skal jeg ikke, men i hvert fald fik vi en ordentlig mavepuster og måtte starte forfra igen.

Nu er det ikke nogen hemmelighed, at det her projekt har haft mange former. Det startede et helt andet sted end det er pt, så vi er efterhånden blevet ret klare til omstilling. Dog er det ikke det nemmeste at skulle finde en lejebolig i en lille by, hvor de fleste ejer – og derfor også sælger – og hvor husene arves gennem flere generationer og bruges som sommerbolig. Derudover så er menneskene heller ikke så glade for internettets vidunderligheder, når det gælder at leje ud. Markedet her i byen er ikke så brændende varmt. Dog fandt vi hele FEM (5!!) udlejningsboliger. Kun enkelte af dem var i den størrelse, der skal til for at huse alle vores ting og ja, i virkeligheden så var der kun en!!

Nu er de fleste hernede mest til at tale i telefon og ikke svare på sms’er eller mails, og da vi begge synes, det kan være svært nok at tale ansigt til ansigt med en spanier, så var udsigten til at skulle tale i telefon med en meget hurtigtalende en af slagsen lidt uoverskuelig. Heldigvis mødte vi en Luis. Nattevagten på hotellet som var den flinkeste og sødeste mand, jeg længe har mødt – og han spiller guitar og elsker soul, jazz og blues, og så var han og jeg jo de allerbedste af venner allerede. Han hjalp med at ringe til udlejer og få en aftale i stand og et par dage efter kunne vi komme ud og se den. Denne enkelte bolig var heldigvis alt, hvad vi kunne ønske – god størrelse, god leje og god stand. Så et styks bolig er hermed erhvervet.

Det siger dog sig selv, at den her lejlighed på ingen måde er stor nok til projekt “bed and breakfast”, så derfor må vi på jagt igen. Vi har dog også måtte indse, at vores pose med penge slet ikke rækker til at dække alt det, vi gerne vil. Hvordan det så skal gøres, det aner vi ikke. Men idet vi nu har et sted at bo, så ved vi, hvor vi skal sove, og det giver en ro i maven.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der var en, der var to, der var.... alt det andet