Tillæg til en flytning

Der var en, der var to, der var…. alt det andet

Sig nærmer tiden….

Der i dag kun en måned til, vi flytter. Vi er allerede i fuld gang med flyttekasserne, for vi tager jo lige tre ugers ferie, inden vi flytter for alvor. Så reelt set har jeg kun 10 dage tilbage i Danmark. Tiden flyver, og selvom stakken af flyttekasser allerede er på +60, så er der ingen tid til bløde steder i maven angående flytning.

 

Til gengæld…

At køre gennem Europa burde jo være simpelt, men altså…. alt med måde. For selvom vi ikke skal til en anden verdensdel, så er der en del ting at skulle tage højde for. Et er at finde overnatning, der ikke tager os fra langt fra motorvejen, så er der alle de forskellige landes regler (skal man have alkometer med til Frankrig, hvor kan vi finde refleksjakker til Spanien, er vi dækket af vores forsikring helt automatisk eller skal vi have et grønt eller rødt kort med). Skal man betale for vejen derned eller skal vi køre udenom? Hvor meget længere tid tager det, og kan det i det hele taget betale sig? Og hvad så med den belgiske chokolade og de franske bagerier? Åh, ja der er mange ting at tænke over 😄

 

Og slutteligt er der jo huset, der skal sælges. Det lyder jo ret nemt, men altså et halvt bondehus fra 1870. Der er servitutter mig her og der. Og oveni endnu en kvinde, der tilsyneladende mener, hun har ret til at opføre sig som hun vil – jeps, naboen er på krigsstien. Det er helt utroligt. Og nå ja, så er vores udlejer nu meget bevidst om at undgå os – så som at gå den lange vej bagom huset, selvom hun holder foran. Kvinder er virkelig ikke nemme!

Og så tilbage til flyttekasserne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillæg til en flytning