Ramt af virkeligheden...

Tillæg til en flytning

Der er ingen tvivl om, at en flytning kræver en del planlægning – og især en flytning til udlandet – men så er der også lige de “små” ting, man ikke havde regnet med skulle blive et problem. Som eksempelvis vores nuværende udlejer.

Min mand har selv været udlejer, og det er ingen hemmelighed for vores omgangskreds, at vi har haft store – og et enkelt stadig uafklaret – problemer med en lejer i den forbindelse (historien herom er en fortælling fyldt med dårligt stemte violiner som underlægningsmusik), men nu står vi så på den anden side. Og har så fået os en uduelig udlejer. Efter en del mails frem og tilbage, hvori hun ændrer mening af et par omgange, så er hun nu “glad for, at vi flytter ud af hendes hus”. Det skal siges, at stridspunktet mellem os er betaling af renovation – en regning, hun sender til os, men vi desværre ikke skal tage imod. Dette har damen tilsyneladende meget svært ved at forstå, for “nu har jeg lejet ud siden 1992, og sådan har jeg altid gjort” og hun vil overveje, om det skal gøres anderledes næste gang, hun lejer ud, men ” har nu talt med min mand, og han siger, at vi må forholde os til lejekontrakten, og det skulle have stået anderledes”. Hun er desuden ked af, at vi er gået til LLO, men hvad gør man som lejer, når udlejer kræver betaling for noget, som vi som lejer ikke skal betale?!

Vi forudser begge, at det bliver noget af en kamp at få vores depositum tilbage. Heldigvis kan man som lejer få en del hjælp uden skulle tage fat i en advokat – som er eneste mulighed som udlejer. Men helt ærligt – burde det ikke i stedet være en glæde for hende, at vi som de besværlige lejere, vi nu er,  flytter fra hendes hus? Der er vel ingen grund til at blive ubehagelig på mail…. Vi priser os dog lykkelige over, at vi ikke er de nyligt fraflyttede naboer, som har endnu større problemer med hende og hendes lejekontrakt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ramt af virkeligheden...